Home Forums Archived Forums Weaver II Theme Weaver II Pro Widget footers don't place correctly

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #52298
    swmagic999
    Participant

    https://catutoringacademy.com

    It seems that the footer is only using 3 of the 4 widget footers (Weaver II Pro) First Footer Widget Area is taking second column which compresses all the others horizontally, making it all look strange.

    Yes, we’ll be moving to Xtreme in 2 weeks.

    #52299
    Weaver
    Keymaster

    Can’t see your site:

    This site can’t provide a secure connection

    catutoringacademy.com uses an unsupported protocol.

    ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
    #52300
    Weaver
    Keymaster

    Without https works.

    You have the footer area set to show three widgets, and they look like they are being displayed as expected.

    #52305
    scrambler
    Moderator

    It looks like you have 3 widgets in the third footer widget area, but nothing in the first and second. this makes the third widget area only be 33% of the whole width.

    I suspect, you either need to put your 3 widgets in the first widget area and leave the other two empty, or one widget in each of the first, second and third widget area.

    But you really need to upgrade that site to XTreme, Weaver II is way obsolete, and it is very hard to member the details of it now …

     

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The forum ‘ Weaver II Pro’ is closed to new topics and replies.