Home Forums Weaver Xtreme Theme Weaver Xtreme Plus

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Weaver 2 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #57925

    jeanniejt
    Participant

    I purchased the plus as I always do with Weaver Xtreme but when activated I can not longer get to my Appearance – Customize.  Comes up page not found.  When I deactivate the plugin the Appearance – Customize works properly.  How to fix as I want plus but is not performing properly.

    Jean

    #57926

    Weaver
    Keymaster

    We have had no other reports of any issues with installing, activating, or registering the license of Weaver Xtreme Plus with the latest versions of Weaver Xtreme and WP 5.0.2.

    Could you be more explicit about the page not found message? Does it show the page URL it can’t find?

    We’ve actually never heard of a report like this, so this is a real puzzle. The only conceivable thing I can think of is if the new site does not have enough PHP memory with Weaver Xtreme Plus installed. The PHP memory should ideally be at least 128Mb.

    #57927

    jeanniejt
    Participant

    will go to c-panel and up the PHP then try again.  Thank you.

    Jean

    #57928

    jeanniejt
    Participant

    OK WordPress memory limit is at 256M  Still doesn’t work when plus is activated.  Gets a page not found.

    #57929

    Weaver
    Keymaster

    Could you be more explicit about the page not found message?

    The other standard thing to try at this point is to deactivate other plugins, one by one, to see if the issue goes away.

    You could also open the Help tab from the Weaver Xtreme Admin page, and copy the system info section found at the bottom, and paste it here (feel free to edit out your site URL if you wish).

    #57930

    jeanniejt
    Participant
    This is what I get when I activate plus plugin.  When I deactivate the plus plugin the issue goes away.
    Home→404 Page not found
    <article id=”post-0″ class=”post error404 not-found”><header class=”page-header”>
    <h1 class=”page-title entry-title xl-font-size-title font-alegreya”>Sorry, no such page.</h1>
    </header>

    It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching, or one of the links below, can help.

    <form class=”search-form” role=”search” action=”https://www.valleyimagingproducts.com/” method=”get”><label> <input class=”search-field” name=”s” type=”search” value=”” placeholder=”Search for:” /> </label></form>

    </article>

    <h2 class=”widgettitle”>Most Used Categories</h2>

      <li class=”cat-item-none”>No categories
    <h2 class=”widgettitle”>Archives</h2>
    Try looking in the monthly archives. 🙂

    #57931

    jeanniejt
    Participant

    OK it was widget options plugin not playing well.  Don’t need it getting rid of it.

    Thanks

    Jean

    #57932

    Weaver
    Keymaster

    Ah – good to know. You might be surprised at how often plugins break things. There is essentially no technical review of plugins (unlike Themes), and so they can try too much trickery and going into the guts of WP for things sometimes.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.