Home Forums Weaver Xtreme Theme Trouble centering Logo (as site title/tagline)

Topic Resolution: Resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Leigh2018 2 weeks, 2 days ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #57490

    Leigh2018
    Participant

    Hi, I am having trouble figuring out why this time I can’t get the logo to center (as it replaces the title and tagline). I did do this on a mockup site for my client and she liked it, however now that I am building her site I have set everything the same I think … yet it won’t center. The site is https://charlenemcdonnough.com

     

    I have set the x position for both to 0 in Options and made sure to choose “center”.
    I surely have missed a thing to make this center this time. Any ideas on what?

    Thank you in advance…. I have mentioned but it is worth noting again… I love this Weaver Xtreme theme!

    #57493

    scrambler
    Moderator

    You forgot to set the logo to replace the title.

    Unhide the Site title, and use Main options > Header > Custom Logo > Replace Title with Site logo

     

    #57496

    Leigh2018
    Participant

    I didn’t have it hidden, however I DID forget to check that one little box! But it is important! Thank you! I was nearly seeing cross-eyed trying to see my error. You are fabulous!

    #57497

    Leigh2018
    Participant

    And I am definitely donating soon to your mission here. 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.