Home Forums Weaver and Plugin Interaction Product Image replaces header image when using WooCommerce

Topic Resolution: Resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  ChaosFyre 2 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #60373

    ChaosFyre
    Participant

    I don’t know if anyone else is having this issue but I recently installed WooCommerce on my site. Now, I’ve used the plugin before without any issues. However, I noticed something that I haven’t been able to get to the bottom of.

    When I create my first product within WooCommerce, the product image replaces the website’s header in the shop’s front page. However, it doesn’t do it to any other pages except that page.

    I’ve tried researching the issue on the WooCommerce support forums and they seem to think the issue is coming from this end.

    WP version: 5.2.2
    Weaver Xtreme version: 4.3.1.5
    WooCommerce Version: 3.6.5

    Website: https://www.caetlynmclean.com/shop/

    Is anyone able to help me?

     

    #60375

    scrambler
    Moderator

    On the link you gave us the Shop page has the same header image as the others.

    https://www.caetlynmclean.com/shop/

    https://www.caetlynmclean.com/

    Are you speaking of another page? if so give us a link to the page with the different image

    #60476

    ChaosFyre
    Participant

    Thank you for your reply. I’ve actually worked out the problem and forgot to post it here. 🙂 I had my Feature Image Location setting on “Header Image Replacement” instead of “With Content – top”.

    Sorry to bother you.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.