Home Forums Weaver Xtreme Theme Open menu in a new tab

Topic Resolution: Resolved
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #63084
    Patti
    Participant

    @weaver

    Website: https://historyswomen.com

    All of the menus open in a new tab now except for one. It’s the one on the lower-left sidebar widget.

    Can’t figure out why it works for the others & not that one.

    Any help would be appreciated!

    Patti

    #63108
    scrambler
    Moderator

    Can you be more specific, which menu item exactly?

    #63131
    Patti
    Participant

    Additional MenuIf you look on my website, on the right-hand side, you’ll see the secondary sidebar that looks like the image on the right here.

    Those “Additional Links” are the ones that aren’t opening in a new tab. All of the other menu links will open in new tabs except for those two & I can’t figure out why and/or how to fix them.

    Can you @scrambler? Or will you please tell me how to fix them?

    Patti

    #63134
    scrambler
    Moderator

    How did you create that widget?

    Is that a Wvr X plus extra menu? if so then it should reference a WordPress custom menu, and  you can set the menu to open in a new tab using the option found when you open the menu Item in Appearance > menu.

    #63142
    Patti
    Participant

    That’s just another menu like all of the other menus on my site. Like the two that are on my left-hand sidebars. In Appearance > Menus, like you said.

    I tried what you’re talking about, at least a half-dozen times & it just won’t work. They won’t open in new tabs!

    #63145
    scrambler
    Moderator

    So if you go to appearance menu, select your menu, open the menu Item, you can see the option to open in a new tab and it is checked?

    #63147
    Patti
    Participant

    Yes it is. That’s why I initially started a new thread on this forum. I can’t seem to get those two links to open in new tabs & it’s frustrating me to no end!

    #63149
    scrambler
    Moderator

    Test creating a new menu and see if it works on the new menu items.

    If so, delete the menu and redo it

     

    #63150
    Weaver
    Keymaster

    I don’t think the Additional Information “menu” in the sidebar is actually originating from the Weaver Xtreme Plus Extra menu shortcode. If it did, it would be wrapped by the class extra-menu-xplus, which it is not.

    So you are using something else to generate that Additional Information menu, I believe.

    #63153
    Patti
    Participant

    I didn’t use anything else to create that menu. However, I created a new one this morning. Added it to my widget & now those links open in new tabs. So something must’ve been wrong with the first widget. Thanks for your help!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.