Home Forums Weaver II Theme No padlock because subtheme error

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Weaver 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #61244

    csapoa
    Participant

    Dear website doctor :),

    I fixed many, but still getting one error on http://www.whynopadlock.com that I don’t seem to be able to fix:

    A file with an insecure url of “http://www.greenleafservices.ie/wp-content/uploads/weaverii-subthemes/style-weaverii.css?ver=378” was loaded on line: 46 of https://www.greenleafservices.ie/.

    I am using the Weaver Pro II theme.

     

    Your help is greatly appreciated!

    Thanks,

    Adrian

    #61246

    scrambler
    Moderator

    It seems that you have implemented SSL (https) and you may have an incomplete process that left some URL still using http, but @weaver will have to comment.

    That said you are running a VERY obsolete theme.

    You seriously need to consider upgrading to the latest Weaver XTreme.

    Below is the detailed procedure

    https://guide.weavertheme.com/converting-a-weaver-ii-pro-or-aspen-site-to-weaver-xtreme/

    #61247

    Weaver
    Keymaster

    That apparently is a bug in how Weaver II Extreme specifys loading the style file – using http: instead of https:..

    That bug WILL NOT BE FIXED.

    However, it is likely that it will go away if you specify Use Inline CSS – which I think existed in Weaver II.

    #61356

    csapoa
    Participant

    Thank you. I will upgrade to Xtreme, will the description work if I have Weaver II pro and can I expect that it is a bug free process?

     

    @weaver: thank you, is this something I could set on the theme administration of WeaverII or the Xtreme?

     

     

    #61357

    scrambler
    Moderator

    If you meant can you set inline CSS to be used in weaver II pro, as far as I remember yes.

    It may be in the Advanced options pages.

    The conversion process or weaver II (pro) and aspen to Xtreme is detailed in the article below.

    https://guide.weavertheme.com/converting-a-weaver-ii-pro-or-aspen-site-to-weaver-xtreme/

    @weaver, did you mean this is also a bug in Xtreme? If so I would assume you would fix it in Xtreme, Yes/No?

    #61358

    Weaver
    Keymaster

    There are no issues with this and Weaver Xtreme.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.