Home Forums Weaver Xtreme Theme Mobile Navigation not working

Topic Resolution: Answered
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #69440
    Answered
    leslie_r
    Participant

    Foolishly, I installed AMP for WP and immediately got problems, including that it seemed to cause my mobile/tablet navigation to cease functioning. I then remembered that Weaver Xtreme includes that functionality, so I uninstalled it, no change — mobile/tablet nav does not work. Client is not happy. Help!

    #69442
    scrambler
    Moderator

    once you deactivated and Uninstalled the plugin, clear all your caches.

    If you still have issues, provide a link to the site and be specific about what does not work

    #69447
    leslie_r
    Participant

    ESSENTIAL ALTERNATIVE ENERGY

    This started July 30, 2021 and believe me, I have done all the uninstalling and cache clearing, had the Dreamhost techs on it several times, and they are the ones who suggested I go to Weaver Xtreme for answers.¬† Desktop version is working fine. Thanks much for giving it a look-at — Leslie Riggins

    #69448
    scrambler
    Moderator

    JavaScript is broken on your site as shown by the browser developer console errors.

    Usually this is caused by an optimization plugin that optimizes Js and CSS. The Theme Js and CSS are already optimized and should not be optimized further as it usually breaks the site.

    Check if you have any plugin that optimizes CSS and JS (or an option to do it like Jetpack) and deactivate that.

    If you cant find one, deactivate ALL non weaver plugins and see if the issue disappears

    If it does, reactivate one by one testing in between to find the culprit

    #69449
    Best Answer
    Weaver
    Keymaster

    This reply has been accepted as the best answer.

    The problem is that jQuery is not being loaded. This would have to be some plugin that is blocking loading of Javascipt.

    Normally, Weaver Xtreme does load jQuery, but that load statement is missing.

    And that is why the mobile menu is not working – it uses jQuery.

    #69450
    leslie_r
    Participant

    Your efforts are most appreciated and as soon as I read the first few lines I knew exactly what to do. It was with Webcraftic Clearfy. I had turned on “aggregate CSS files” which states “this may break things!”, but I’d never used the plugin before and did it anyway in a fit of wild abandon. Turned it off, saved it, and problem¬† healed. Thank you thank you.

    #69451
    leslie_r
    Participant

    Thanks so much for your answer! I installed Webcraftic Clearfy plugin for the first time and had checked ” aggregate CSS files”, which broke things. As soon as I turned it off and saved it, problem solved. Thanks again! Whew.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.