Home Forums Weaver Xtreme Theme menu problem

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #21058
    Mntnaslm
    Participant

    I have somewhat the same problem. After updating 1.0.2.6 to 1.1., my :home” button has dropped below the horizontal line of the rest of the menu.See the screenshot.     My website is http://amtrans.us Any help would be appreciated. 

    #21059
    scrambler
    Moderator

    You have done something strange on your home menu items, it shows as having two links

    and invisible one

    <a href=http://amtrans.us/price-quote-request/ ” target=”_self”></a>

    and the visible home item

    <a href=”Homehttp://amtrans.us/”>Home</a&gt;

    Normally it should only have the second one.

    Try to figure out what you did that creates that other one. May be in Appearance > Menus > Menu label, or a plugin that would be doing that (deactivate all non weaver plugins and see if the problem goes away).

    If there is a valid reason for that, please explain and we can work a solution so the invisible link does not take its normal space

    #17559
    scrambler
    Moderator

    This discussion was created from comments split from: Menu look change in 1.1.

    #21060
    Mntnaslm
    Participant

    I haven’t touched the menu settings since I built the site. The only thing I did to the site is upgrade to 1.1.Everything worked fine with 1.0.2.6. If I go back to 1.0.2.6 using Updraft Backup everything is fine (I’ve already done that once). Also I deactivated all my plugins but the problem was still there. 

    #21061
    Mntnaslm
    Participant

    I solved the problem. It was the overlay  “click here to request a quote” banner on the header that was the problem.Thanks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.