Home Forums Weaver Xtreme Theme Extra php code has stopped working

Topic Resolution: Resolved

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  lambert 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #48340

    lambert
    Participant

    When I built the site https://vanrijsewijkstudio.co.za/product/flower-bowl/ a month or so ago, I managed to hide the related products area by using the code below. There have been recent updates to wordpress, weaver and woocommerce, and since then the related images are visible again. Any help will be appreciated.

    /*
    * wc_remove_related_products
    *
    * Clear the query arguments for related products so none show.
    * Add this code to your theme functions.php file.
    */
    function wc_remove_related_products( $args ) {
    return array();
    }
    add_filter( ‘woocommerce_related_products_args’,’wc_remove_related_products’, 10 );

    #48342

    scrambler
    Moderator

    This is most likely a question for Woocommerce, as the code you added is related to their plugin.

    #48346

    Weaver
    Keymaster

    I assume you used Weaver Xtreme Plus to add the filter? Nothing has changed in Weaver Xtreme that would affect how that works.

    Woo Version 3 had a lot of changes as far as I understand, so it would be their issue to explain, I think.

    #48364

    lambert
    Participant

    Thanks #Weaver and #Scrambler, it was indeed a woocomerce issue, and it’s all sorted now

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.