Home Forums Weaver Xtreme Theme 4.3.6 Breaks site

Topic Resolution: Resolved
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #64924
    MMWBAdmin
    Participant

    Hi,

    after installing 4.3.6. my PwP frontpage + [showposts] broke

    .atwkslider-homepslider .slides .atwk-slide .slide-image .atwk-title-overlay{max-width:75%} .atwkslider-homepslider{background-color:#fafaf5;} .atwkslider-homepslider .atwk-direction-nav a,.atwkslider-homepslider-thumbs .atwk-direction-nav a {background:url(https://www.mmwb.nl/wp-content/plugins/show-sliders/flex/images/nav-23.png) no-repeat 0 0;}.atwkslider-homepslider .atwk-direction-nav .atwk-next,.atwkslider-homepslider-thumbs .atwk-direction-nav .atwk-next {background-position: 100% 0;} .atwkslider-homepslider .slides .atwk-slide img{margin-top:.4em;} .atwkslider-homepslider .atwk-control-nav {top:102%;} img.atwkslider-homepslider {data-no-lazy=”1″} .atwkslider-homepslider a.atwk-prev, a.atwk-next {top: 70%;}

    is displayed above the slider itself.

    #64925
    MMWBAdmin
    Participant

    Had to reinstall Easy Theme and Plugin Upgrades 😉 to go back to 4.3.5.

    Hope you can figure out what went wrong. So, above Css was displayed on frontpage – http://www.mmwb.nl – directly above the slider (with 4 posts).

    #64938
    Weaver
    Keymaster

    I believe 4.3.7 fixes the issues.

    #64945
    MMWBAdmin
    Participant

    It sure does!

    Thnx

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.