Home Forums Weaver Xtreme Theme V 5.0.2. Update Question Reply To: V 5.0.2. Update Question

#70032
GR8FL
Participant

I rolled back to 4.4.8 and then installed 5.0.3. Got same error, though site did load. SiteGround is telling me there are huge CPU spikes and blaming the theme plugin.

Below is error after theme update.

Update failed: <!DOCTYPE html> 504 – Gateway Timeout * { box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-tap-highlight-color: transparent; } body { margin: 0; padding: 0; height: 100%; -webkit-text-size-adjust: 100%; } .fit-wide { position: relative; overflow: hidden; max-width: 1240px; margin: 0 auto; padding-top: 60px; padding-bottom: 60px; padding-left: 20px; padding-right: 20px; } .background-wrap { position: relative; } .background-wrap.cloud-blue { background-color: #b0e0e9; } .background-wrap.white { background-color: #fff; } .title { position: relative; text-align: center; margin: 20px auto 10px; } .title–regular { font-family: ‘Roboto’, Arial, sans-serif; } .title–size-large { font-size: 36px; line-height: 46px; } .title–size-semimedium { font-size: 20px; line-height: 28px; } .title–weight-normal { font-weight: 400; } .title–weight-bold { font-weight: 700; } .title–subtitle { padding-bottom: 40px; font-family: ‘Open Sans’, Arial ,sans-serif; text-align: center; } .error h1, .error p { color: #226d7a; } .error–bg__cover { position: absolute; width: 100%; } .error–shape__clouds svg { display: block; } .abstract-half-dot–circle { z-index: 0; position: absolute; left: 15em; right: 0; width: 300px; height: 300px; margin: 0 auto; } .icon-graphic { z-index: 1; position: relative; width: 300px; height: 300px; margin: 0 auto; } @media screen and (max-width: 767px) { .error–bg__cover { display: none; } .abstract-half-dot–circle { left: 0; } } bg_error_lines circle_dots .st0{fill:#fff;} .st1{fill:#226D7A;} .st2{fill:#22B8D1;} 504 – Gateway Timeout This is a temporary error. Please try again later. clouds_shape